Design a site like this with WordPress.com
Get started

Techniques for seo in greece

Στη σημερινή ταχέως μετακινούμενης Κοινότητα, οι τεχνικές βελτιστοποίησης των μηχανών αναζήτησης μπορούν να αλλάξουν με μια δεκάρα-και η πιο επιζήμια πτυχή είναι, η οποία μπορεί να μην το γνωρίζετε πραγματικά. Αμυχές που μπορεί να έχουν κερδίσει ένα αποτέλεσμα εισόδου-ιστοσελίδα, όπως τον τελευταίο καιρό ως 2018 δεν είναι μόνο παρωχημένες τώρα, αλλά μπορεί ακόμη και να βλάψει την κατάταξη του ιστότοπού σας. Ειδικά αν όλα αυτά τα ονομαζμένα “αμυχές” Προσγειώστε την ιστοσελίδα σας μια ποινή Google που είναι δύσκολο να κινηθεί.

Γι ‘ αυτό θα πρέπει να συνεχίσετε να είστε εκτός από την μπάλα του γκολφ στο μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης. Ή ακόμα, θα πέσεις πίσω και θα δεις τον ανταγωνισμό σου να περνάει από πάνω σου από τα αποτελέσματα της σελίδας αναζήτησης.

Μιλήσαμε με τον Τζέικομπ Γουόργουικ, διευθυντή επικοινωνίας στο Σκιντούγιο, και τον Τζέσι Τέσκε, διαχειριστή μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης στο YLighting, για να έχουμε τις εξειδικευμένες ιδέες τους σε απόσταση από τις πιο υπάρχουσες τακτικές SEO GREECE, καθώς και με τον συγγραφέα και το περιεχόμενο του διαδικτυακού υλικού σε απευθείας σύνδεση Ο περσάντζει Σινγκ, ο πατέρας της Ανάπτυχης.

Σε αυτό το άρθρο, έχουμε διαιρούν τις πιο αξιοσημείωτες τεχνικές βελτιστοποίησης της μηχανής αναζήτησης για να σας βοηθήσουν να κλιμακώσετε τις κατατάξεις αναζήτησής σας και να αυξήσετε το ποσό των επισκεπτών από το μήνα σε μήνα από τη φυσική αναζήτηση.

Λίγο πριν κάνουμε άλμα στις λεπτομέρειες σχετικά με τη βελτίωση της κατάταξης της ιστοσελίδας σας, ας πάρει ένα λεπτό για να δοκιμάσει την τρέχουσα κατάταξη της σελίδας σας στο Google στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης. Δείτε τη φράση Key λήψη ελέγχου κατάταξης-ένα εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσδιορίσετε την κατάταξη της σελίδας σας με βάση την αναζήτηση λέξεων-κλειδιών:

Έλεγχος κατάταξης λέξεων-κλειδιών-Seo greece μέθοδοι

Πρόκειται να μην διεκδικείτε ότι ο στόχος σας, για έναν επαγγελματία μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης, είναι να βοηθήσει την τοποθεσία σας στο διαδίκτυο να φτάσει στην επιφάνεια αυτής της συλλογής. Η αυξημένη κατάταξη αναζήτησης ισοδυναμεί με μεγαλύτερη οργανική κίνηση-τα άτομα είναι δυνατό να στραφούν στο αργότερα σημείο, και να αυξήσουν τη συνολική απόδοση της επένδυσής σας με τη δική σας μέθοδο μάρκετινγκ της μηχανής αναζήτησης.

Μοιάζει με την φιλοδοξία, κατάλληλη; Ωστόσο, αν αισθάνεστε απογοητευμένοι χρησιμοποιώντας τη λέξη κλειδί στέκεται επιβεβαιώσει απλά έτρεξε, ποτέ το άγχος.

9 επιτυχημένες τεχνικέςμε ενα seo expert greece για την οδήγηση βιολογικής και φυσικής στοχευμένης κυκλοφορίας στο 2019

Θα συζητήσω αυτές τις στρατηγικές μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης σε αυτή τη θέση:

Βελτιώστε την εμπειρία τελικού χρήστη σε όλη την τοποθεσία σας

Μεγιστοποίηση για φωνητική έρευνα

Κέντρο σε συστάδες ύλης ως εναλλακτική λύση σε λέξεις-κλειδιά και φράσεις

Μεταβείτε βαθιά σε βάθος-μόνο όταν σχετίζεται

Ήττα σε απευθείας σύνδεση βίντεο με το YouTube. com βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης seo greece

Κατασκευάστε μια ποικιλία από πίσω συνδέσεις

Αποκτήστε ένα κράτημα πάνω από την τεχνική βελτιστοποίηση

Επικεντρωθείτε σε κοντινούς ερευνητές με ιστοσελίδες και καταχωρίσεις για την Κοινότητα

Μάθετε πώς μπορείτε να προσδιορίσετε τη λειτουργικότητα μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης

Όλα έτοιμα; Ας κοιτάξουμε μέσα!

Έχουμε βοηθήσει πολλούς πόρους 500 οργανισμούς, επιχειρήσεις που υποστηρίζονται νεοσύστατες εταιρείες και επιχειρήσεις όπως το δικό σας αύξηση των κερδών ταχύτερη. Λήψη αξιολόγησης χωρίς κόστος

  1. Βελτιώστε την πρακτική εμπειρία του χρήστη σε όλη την ιστοσελίδα σας

Ας χτυπήσουμε πόντους με μια σύντομη περιγραφή των μηχανών αναζήτησης είναι εδώ τώρα για να εκτελέσει. Όπως και με όλη τη μηχανή αναζήτησης, θέλουν να αποδείξουν τα μέγιστα αποτελέσματα για την ερώτηση ενός χρήστη, φυσικά, αν χαιρετά τους καταναλωτές με μια λίστα από ασήμαντα, χαμηλότερης ποιότητας αποτελέσματα, δεν θα στηρίζονται σε αυτά για άλλη μια φορά. Τέλος πάντων, η Yahoo εκτελεί αυτό επαρκώς, γεγονός που εξηγεί γιατί είναι η μεγαλύτερη αναζήτηση Google σε όλο τον κόσμο-σίγουρα.

Θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι η συνεχής θέλετε να εμφανίσετε τα καλύτερα αποτελέσματα όταν βελτιστοποιείτε την τοποθεσία σας στο Internet για το μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης. Γιατί? Η απάντηση είναι εύκολη: αν ο ιστότοπός σας δεν είναι σημαντικός-υψηλής ποιότητας επαρκής, θα έχετε μια δύσκολη καριέρα που θα στέκεται στις αντικειμενικές λέξεις-κλειδιά σας.

Κανένα πρόσωπο δεν επιθυμεί να περιοχή στο ανεπιθύμητο site μου που μπορεί να πάρει ετών σε βάρος, κατάλληλο; Αυτό είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει υψηλότερη τιμή άλματος. Και παρά το γεγονός ότι η Google δεν έχει αναφέρει τεχνικά, υπάρχουν σίγουρα δεδομένα που ισχυρίζονται ότι ο γίγαντας μηχανή αναζήτησης κάνει κίνητρα ιστοσελίδες που έχουν χαμηλή φουσκωτές χρεώσεις ανάκλασης με μεγαλύτερη κατάταξη Google:

γράφημα των μεταβλητών θέσης των μηχανών αναζήτησης, όπως η φουσκωτή τιμή εγκατάλειψης

Η σκέψη της Google είναι ότι αν ένα άτομο ξοδεύει συνήθως περισσότερες ώρες στην ιστοσελίδα, είναι μάλλον απλά επειδή εντόπισε την τοποθεσία πολύτιμη. Και επειδή η Google θα ήθελε μόνο να παραδώσει τους καλύτερους πιθανούς υποψήφιους πελάτες, θα οδηγούσε σε τοποθεσίες Web με ισχυρή εμπλοκή στις κυριότερες ιστοσελίδες των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης (αποτελέσματα σελίδας αναζήτησης).

Έτσι, πώς θα αυξήσετε την πρακτική εμπειρία που βιώνουν οι επισκέπτες μαζί με τον ιστότοπό σας; Δυστυχώς, η περικοπή του γενικού ρυθμού αναπήδησης δεν είναι τόσο απλή όσο η αφαίρεση μερικών ενοχλητικές διαφημίσεις.

Συμπληρωματική ανάγνωση:

Οδηγός για αρχάριους στο μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης: γρήγορα αποτελέσματα με blog sites και περιεχόμενο

Η παγκόσμια μετάβαση της προόδου και του μάρκετινγκ της μηχανής αναζήτησης του σποτ περιγράφει τον λόγο για τον οποίο οι πίσω σύνδεσμοι είναι το πιο αποτελεσματικό στοιχείο για τη μόνιμη (εκπομπή)

Η πλατφόρμα μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης που βοήθησε να οδηγήσετε το Pinterest σε περισσότερους από περίπου 72 εκατομμύρια χρήστες (καθώς και πάνω από 50B σελίδες περιεχομένου!) podcast

Εδώ υπάρχουν πέντε στρατηγικές SEO GREECE που θα αυξήσουν την πρακτική εμπειρία των καταναλωτών και θα δώσουν στα συνολικά άρθρα σας μια βελτίωση σε κινητήρες αναζήτησης:

Α) Δημιουργήστε τα άρθρα σας εύκολα αναγνώσιμα

Πιθανώς άκουσε το ρητό “μορφοποίηση περιεχομένου για το Web”; Για να αντιμετωπίσετε κάθε πιθανότητα να αυξάνουμε τις οργανικές και φυσικές κατατάξεις σας, πρέπει να κάνουμε ένα βήμα περισσότερο και να βελτιστοποιήσουμε το περιεχόμενο του ιστότοπού σας για να αναγνωσιμότητα.

Λάβετε υπόψη: πολλοί άνθρωποι διαβάζουν μέσα από τα άρθρα σας = μείωση ποσό άλμα = υψηλότερες οργανικές και φυσικές θέσεις αναζήτησης.

Αλλά πώς θα διαμορφώσετε το περιεχόμενο του ιστότοπού σας για αναγνωσιμότητα; Οι επόμενες προτάσεις μορφοποίησης μπορεί να βοηθήσουν στην ενίσχυση της αναγνωσιμότητας του περιεχομένου:

Μειωμένες γραμμές: Γενικά, Περιορίστε κάθε ενότητα σε 3-4 φράσεις. Είναι ακόμη εντάξει να εργαστείτε με μια παράγραφο μίας πρότασης, αν είναι απαραίτητο, αλλά να τις χρησιμοποιήσετε μετρίως ή ίσως το άρθρο σας μπορεί να είναι σαν ένα μπλογκ με σφαίρες, χωρίς να έχετε τις κουκκίδες. Μια παράγραφος είναι μια ομάδα σχετικών φράσεων που βοηθούν μια βασική στρατηγική, έτσι όταν παραβιώνετε μια μεμονωμένη παράγραφο σε συγκεκριμένες γραμμές προσώπου, η στρατηγική σας είναι συνήθως κατακερματισμένη και καθιστά δύσκολη την κατανόηση του πλήρους επιπέδου.

Μέτρα συνδυασμένης πρότασης: οι μεγαλύτερες προτάσεις είναι δύσκολο να ακολουθήσουν μαζί με έναν υπολογιστή ή μια οθόνη κινητού τηλεφώνου, παρ ‘ όλα αυτά θα μπορούσαν να λειτουργήσουν καλά όταν εφαρμόζονται με φειδωλή, ειδικά όταν μαζί με μεσαίες και γρήγορες προτάσεις. Εδώ είναι μια φανταστική απεικόνιση του πώς οι δομές φράση μπορεί να είναι ανάμεικτα για την αναγνωσιμότητα:

Μορφοποίηση φράσεων και παραγράφων

Υποκατηγορίες: γνωρίζετε ότι ο τυπικός συγκεκριμένος άνθρωπος ξοδεύει μόλις 37 μόνο δευτερόλεπτα διαβάζοντας λίγο στα άρθρα του ιστού; Μπορείτε να βελτιώσετε αυτό το σημείο δραστικά με το οποίο περιλαμβάνονται οι διακρίσεις για να δημιουργήσετε μια πιο απλή σάρωση του περιεχομένου. Χρησιμοποιήστε πολλές σαφείς και χρήσιμες δευτερεύουσες κεφαλίδες για να καθοδηγήσει τους επισκέπτες χαμηλότερα

έναν ιστότοπο, μαζί με παράγοντες επαφής που υπογραμμίζονται στην τόλμη. Οι αναγνώστες θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να αποβουτυρωμένο το άρθρο του ιστότοπού σας και να αποκτήσουν την ιδέα που αναφέρεστε.

Λεπτομέρειες κουκκίδας: αν έχετε πολλές πληροφορίες-στατιστικά στοιχεία, λεπτομέρειες, έννοιες, καλά παραδείγματα-γεμισμένα σε μία παράγραφο, το καθιστά ευκολότερο να μάθετε αν μπορείτε να κάνετε λίστα με τους παράγοντες της σφαίρας (όπως αυτό!).

Λευκό δωμάτιο και εικόνες: μόλις ελέγξετε έξω μια ιστοσελίδα και ως εκ τούτου είναι ευπρόσδεκτα με τη χρήση μιας τεράστιας δομής τοίχου του γραπτού κειμένου, μπορεί να αισθάνονται το μυαλό-κούνημα. Αποτρέψτε τους επισκέπτες του ιστότοπού σας από το να υπερνικήσουν, σπάζοντας σημαντικά κομμάτια περιεχομένου κειμένου με τα κατάλληλα, βοηθώντας τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία περιλαμβάνουν φωτογραφίες, βίντεο και γραφήματα (μαζί με λεπτομέρειες κουκκίδας και δευτερεύουσες κεφαλίδες).

Σύνθεση περιεχομένου ποιότητας: όλα αυτά τα άλλα πράγματα δεν έχουν νόημα όταν η παραγωγή σας είναι απλά φτωχή. Η μεγάλη γραφή δεν είναι πάντα για τη διάρκεια της ενότητας ή της φράσης, τα σημεία κουκκίδας, τις κεφαλίδες και τις εικόνες. πολύ καλή σύνθεση είναι για μεγάλες έννοιες και πειστική ναυτιλία και παράδοση.

B) χρήση Ταξιδικών εμπορευματοκιβωτίων για την αύξηση του ενδιαφέροντος

Στην αρχή, μια “Ταξιαρχία κουβά” ήταν μια αλυσίδα ανθρώπων που πέρασαν επιτυχώς κουβάδες νερό για κάθε άτομο να σβήσει μια φλόγα. Τώρα είναι μια στρατηγική αντιγραφής γραφής σχεδιασμένη να αδράξει την προσοχή ενός αναγνώστη και μετά από αυτό το μέρος να κοιτάζουν το υπόλοιπο της τοποθεσίας σας (μειώνοντας την τιμή εγκατάλειψης), όπως και το ρεύμα στο κοντέινερ που εγκρίνεται κάτω από το δρόμο.

Ουσιαστικά περιλαμβάνει τη σύλληψη μιας κατανόησης σε πολλαπλές φράσεις, χρησιμοποιώντας μια φράση επάγει ή μια φράση κλειδί, μετά την οποία τελειώνει η πρόταση με ένα έντερο για να τραβήξει την προσοχή. Εξετάστε αυτό το παράδειγμα από Αντιγραφικοί εισβολείς:

εικόνα της ταξιαρχίας-αντιγραφείςχάκερ

Η κομψότητα το προσθέτει αυτό στην πράξη; Επιτρέψτε μου να μοιραστώ μερικές ταξιαρχίες εμπορευματοκιβωτίων είναι δυνατόν να ψεκάστε σε όλο το περιεχόμενο του ιστότοπού σας:

Μπορεί να ανακρίνετε:

Η απάντηση θα είναι:

Πιθανόν να συλλογίζεσαι:

Εδώ είναι η συμφωνία:

Λαμβάνει μεγαλύτερη:

Γ) δημοσίευση στο πλαίσιο του σχεδίου ανεστραμμένης πυραμίδας

Όταν επισκεφτήκατε το κολλέγιο δημοσιογραφίας, αντιλαμβάνεστε τα πάντα σχετικά με την Αντεστραμμένη πυραμίδα τύπου παραγωγής:

Αποτελεσματικές τακτικές βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης που πραγματικά λειτουργούν στο 2017

Αυτή η τεχνική σηματοδοτεί την παροχή μιας από τις πιο ευεργετικές πληροφορίες κοντά στην κορυφή του άρθρου, και την επιδίωξη με πολύ λιγότερες πληροφορίες και γεγονότα. Αν οι αναγνώστες έχουν την τάση να ελέγχουν και σχεδόν ποτέ δεν μπορούν να πάνε στους πρόποδες μιας ανάρτησης, φαίνεται λογικό να τους παρουσιάσουμε αυτό που χρειάζονται μόλις έχουν την ιδιότητα γύρω από τη σελίδα.

Δ) αξιολόγηση (και αύξηση) υπαρχόντων σχεδίων τοποθεσιών

Συνήθως, οι μεγάλες χρεώσεις εγκατάλειψης προέρχονται από ανεπαρκή φιλικότητα προς τον χρήστη και μια δυσκίνητη εμπειρία καταναλωτών (UX). Ακόμα κι έτσι, είναι δύσκολο να καταλάβουμε σε ποια ενοχλητικά θέματα UX είναι μια πρόκληση, επειδή μπορεί να διαφέρουν δραματικά από την ιστοσελίδα στην ιστοσελίδα.

Εδώ είναι πέντε εξοπλισμός ελέγχου πελατών θα αξιολογήσει πώς ο καθένας αλληλεπιδρά με το site σας στο διαδίκτυο-και να πυροδοτήσει ιδέες για την πρόοδο:

Τρελό αυγό

Ευφυής και εύκολος στη χρήση, τρελός AIDS βοηθήματα αυγών πελάτες ποσό και πλήρη κατανόηση της γνώσης των πελατών των πλούσιων οπτικών εργαλείων τους, όπως χάρτες θερμότητας, χάρτες κύλισης, κομφετί, και επικαλύψεις. Κάθε ένα από αυτά είναι παραστάσεις εικόνα της μιας όψης του UX.

Ως παράδειγμα: οι χάρτες θερμοκρασίας είναι πολύχρωμες αναπαραστάσεις των οποίων οι τελικοί χρήστες έχουν κάνει κλικ στον ιστότοπό σας, όταν οι χάρτες κύλισης δείχνουν ακριβώς πόσο σε όλη την ιστοσελίδα οι τελικοί χρήστες κάνουν κύλιση πριν από την αναχώρησή τους.

Με αυτές τις πληροφορίες, είναι εφικτό να καταλάβουμε ποια είναι τα καλύτερα χαρακτηριστικά του στυλ σας (ή ελαττώματα), και να τα διορθώσετε κατάλληλα. Στην αρχική σελίδα του τρελο-Egg, έχουν συμπεριλάβει μια απεικόνιση αυτού του χάρτη της ιστοσελίδας τους, ο οποίος δείχνει πού από τους επισκέπτες του ιστότοπού τους έκανε κλικ:

Ισχυρές μέθοδοι βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης που λειτουργούν στην πραγματικότητα στο 2017

Ζίζελι

Η καλύτερη πλατφόρμα πειραματισμού του κόσμου, η οποία ειδικεύεται σε δοκιμές A/B, είναι ένας επιστημονικός τρόπος για την εξέταση ιστοσελίδων για βέλτιστη χρηστικότητα και πρόταση. Στις δοκιμές του/β, πολλοί τύποι οποιασδήποτε ιστοσελίδας εμφανίζονται τυχαία στους χρήστες, σε σύγκριση με μια σελίδα χειρισμού (γενικά η προϋπάρχουσα ιστοσελίδα) και μετά από αυτή που αξιολογήθηκε για το αποτέλεσμα.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της κατάλληλης διαδικασίας διαλογής A/B είναι το γεγονός ότι οι έμποροι μπορούν να γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο οι μικρότερες αλλαγές μπορούν να έχουν θετικά αποτελέσματα στην ιστοσελίδα τους, όπως:

Μετακίνηση του κουμπιού “αγορά” αριστερά

Μετατόπιση πλήκτρων αποχρώσεις από κοκκινωπό σε Azure

Αλλαγή του κειμένου επικεφαλίδας από “λήψη τώρα” για να “πάρετε το δωρεάν e-Book σας”

Πολυάριθμες δοκιμές A/B μπορεί να έχουν απροσδόκητα τελικά αποτελέσματα. Για παράδειγμα, ο Μάικλ ‘ Αγγκαρντ από το Περιεχομένουverve ανακάλυψε ότι η μεταφορά της ΑΚΠ στους πρόποδες της σελίδας βασικά μεγαλύτερες μετατροπές

κατά 304 τοις εκατό, σε σύγκριση με την τοποθέτηση της ΑΚΘ πάνω από την κατάρρευση (η οποία πηγαίνει εναντίον των περισσότερων βελτιστοποίηση της μηχανής αναζήτησης πολύ καλύτερες τεχνικές):

Έλεγχος ABS

Ο αφέντης του Αισιόπιστου είναι ότι απλοποιεί σε μεγάλο βαθμό ένα πράγμα που διαφορετικά θα απαιτούσε ένα προσωπικό αφοσιωμένους, πεπειραμένους δημιουργούς UX και ερευνητές να εκτελούν.

Βελτίωση της Yahoo

Κατά μήκος των ίδιων γραμμών, η βελτίωση από το Yahoo Google Analytics βοηθά επίσης τους εμπόρους να αυξήσουν και να βελτιστοποιήσουν την πρόταση του πελάτη και τη διαδικασία μετατροπής. Ως μια δωρεάν παραλλαγή του λογισμικού μεγιστοποίηση 360, η βελτίωση της Google μπορεί να είναι ένα αποτελεσματικό, εύχρηστο λογισμικό που απλοποιεί τις δοκιμές A/B και περιέχει ανώτερη μοντελοποίηση για την ενίσχυση της αφοσίωσης και συγκεκριμένων δραστηριοτήτων.

Αλλά ίσως η μεγαλύτερη προσέλκυση της βελτιστοποίησης είναι ότι ενσωματώνει ομαλά με το Yahoo Analytics, αφήνοντας τους διαδικτυακούς εμπόρους να αυξήσουν τη μόχλευση των σημερινών πηγών τους. Με τη βελτιστοποίηση, οι έμποροι Διαδικτύου μπορούν να κάνουν χρήση των τρεχουσών μετρήσεων του Google Analytics ως σημείο εκκίνησης, το οποίο τους επιτρέπει να υπολογίζουν σε ένα οικείο πρόγραμμα ενώ αρχίζουν να εργάζονται σε μεγαλύτερα συν πιο απαιτητικά πειράματα.

Εδώ είναι μια δοκιμή της οθόνης χρήστη σας Google βελτίωση. Παρατηρήστε ότι παρουσιάζει συμβουλές και προτάσεις για το βέλτιστο περιβάλλον χρήστη με γραφικά:

Η Yahoo και η Google ενισχύουν

Αξιολόγηση πελατών

Ενώ οι μηχανές αναζήτησης μεγιστοποιούν και Βελτιστοποίησηείναι θεμελιωδώς για να κάνετε τον εαυτό σας εξοπλισμό UX για τους εμπόρους και τις μικρές επιχειρήσεις, η δοκιμή χρήστη είναι στην πραγματικότητα επαγγελματική.

Οι άνθρωποι λένε ότι οι καταναλωτές μπορούν να “αιχμαλωτίσουν τις ζωτικές ανθρώπινες παρατηρήσεις που πρέπει με σιγουριά να παρέχουν αυτό που θέλουν και αναμένουν οι πελάτες”. Και, στην πιο βασική του μορφή, οι δοκιμές χρήστη είναι ακόμη περισσότερο ένας καθαρός πόρος έρευνας-συλλέγοντας σχολιασμό από αντικειμενικά ακροατήρια και παρέχοντας στους εμπόρους λεπτομερή βίντεο για τη σύνδεση και τη συμπεριφορά των καταναλωτών.

Έλεγχος χρήστη πλήρης κατανόηση

Μην με κάνεις να πιστέψω

Τα παραπάνω εργαλεία είναι μερικά από τα καλύτερα προγράμματα ελέγχου UX γύρω στις μέρες μας. Ωστόσο, μεταξύ των καλύτερων πηγών UX δεν είναι η ηλεκτρονική ψηφιακή, αλλά αντ ‘ αυτού ένα περιοδικό: Μην με προκαλείς να σκεφτώ, μια επαναστατική λειτουργία από το UX της μόδας Στιβ Κρουγκ που έχει προσφέρει 100.000 κλώνους για πέντε χρόνια.

Με την ισχυροποίηση και τη συναρπαστική προσέγγισή του, η δουλειά του Κρουγκ δίνει στους θεατές τη συνήθεια να εξετάζουν και να αναμελετούν με κριτικό βλέμμα κάθε μικρό πράγμα σχετικά με τις ιστοσελίδες τους, όπως η συμπερίληψη των μικρότερων πληροφοριών, όπως τα χαμένα κουμπιά ή το βαρύ ιστό χάρτες της τοποθεσίας.

Επιτυχής βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης τακτικές που λειτουργούν στο 2017

Ροή κλικ

Η ροή κλικ είναι ένα όργανο που χτίσαμε για να υποστηρίξουμε τις επιχειρήσεις να αυξήσουν τους βιολογικούς και φυσικούς επισκέπτες χωρίς πολύ περισσότερες διασυνδέσεις ή να αναρτάσουν πολύ περισσότερες πληροφορίες.

Μέσω της ροής κλικ, οι οργανισμοί μπορούν να δουν αυτόματα ποιες ιστοσελίδες στην ιστοσελίδα τους κρατούν τους πιο πιθανούς τρόπους για την ανάπτυξη εσόδων, όπως οι ιστοσελίδες που έχουν σημαντική εμφάνιση μετρούν την αναζήτηση, αλλά ένα μικρό μόνο κλικ κατά τρόπο τιμή. Χρησιμοποιώντας αυτά τα στοιχεία, η ροή κλικ θα καταγράφει τους ελέγχους επικεφαλίδων για να αυξήσει τα κλικ από τις φράσεις-κλειδιά που είχατε προηγουμένως.

Το εργαλείο σκληρούς δίσκους τα κέρδη σας, αποδεικνύοντας ακριβώς πόσα κέρδη έχετε αποκτήσει και ακριβώς πόσο πολύ θα αποκτήσετε. Έχει γίνει χρήση από μάρκες όπως οι σελίδες του υποψήφιου πελάτη, στάγδην, ο Ατλαντικός, συν περισσότερα.

Εργαλείο ελέγχου μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης-ροή κλικ

<b> απλά κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε χωρίς κόστος αυτή τη στιγμή! </b>

Έχουμε βοηθήσει πολλά χρήματα 500 εταιρείες, επιχειρηματικά εγγυημένα νεοσύστατες επιχειρήσεις και εταιρείες, όπως το δικό σας ανάπτυξη εισοδημάτων γρηγορότερα. Αποκτήστε μια δωρεάν αξιολόγηση

E) τοποθεσία στο διαδίκτυο Pace

Το 2010, η Yahoo και η Google εισήγαγαν ότι μπορεί να χρησιμοποιεί την ταχύτητα της τοποθεσίας ως μόνιμη συνιστώσα. Παράλειψη μπροστά σχεδόν δεκαετία και τώρα η Yahoo έχει τονίσει συνεχώς τη σημασία της ταχύτητας της ιστοσελίδας:

Μηχανές αναζήτησης ιδιοκτήτες site Twitter

Η ταχύτητα της ιστοσελίδας διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στο SEO GREECE, επειδή οι άνθρωποι δεν θέλουν να περιμένουν πολλά χρόνια για να αποκτήσουν πρόσβαση σε λεπτομέρειες που αναζητούν.

Γι ‘ αυτό η Yahoo έχει κυκλοφορήσει αρκετούς συσκευές SEO GREECE για να βοηθήσει στην αύξηση του ρυθμού της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων των:

Ιδέες για να σας βοηθήσουν τους προγραμματιστές να αυξήσετε την αποδοτικότητα της τοποθεσίας

Αυξημένες σελίδες Mobile επιχείρηση για να αυξήσετε την ταχύτητα σε φορητές ιστοσελίδες

Πιστέψτε με το Yahoo για να βοηθήσει να αξιολογήσει πώς αντιδραστικό (ή κινητό-χρήσιμο) μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, η οποία περιλαμβάνει την ταχύτητα ως παράμετρος.

Προφανώς, η Yahoo και η Google θα ήθελαν το site σας στο διαδίκτυο να φορτώσει γρηγορότερα από ό, τι τώρα. Πόσο γρήγορα;

Ο Maile Oyhe, πρώην δημιουργός σχεδίων τεχνικών κατευθύνσεως στις μηχανές αναζήτησης, είπε:

Ρυθμός ιστοσελίδας μηχανών αναζήτησης

Θα πρέπει να αυξήσετε την ταχύτητα του ιστότοπού σας όχι μόνο στην εργασία σας στην κατάταξη αναζήτησης της Google, αλλά και να βελτιώσετε τα ποσοστά μετατροπών. Μία μελέτη διαπίστωσε ότι σχεδόν 79 τοις εκατό των αγοραστών του Διαδικτύου που έχουν προβλήματα με την απόδοση του ιστότοπου δεν θα επιστρέψουν στην τοποθεσία για να αποκτήσουν για άλλη μια φορά-που μπορεί να σας δει να χύνουν σε έναν τόνο των πλούσιων του μετασχηματισμού επισκέπτες αναζήτησης που θα είναι έτοιμοι να παραδώσουν το σκληρό τους-ένα για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Έτσι, πώς θα μπορούσατε να βελτιώσετε τον ρυθμό τοποθεσίας για να ενθουσιάσει τις μηχανές αναζήτησης, να προστατεύσει καλύτερες κατατάξεις, και κοντά σε πολύ περισσότερα ποσοστά μετατροπών; Εδώ είναι η απάντησή σας:

Minify άσκοπο κώδικα υπολογιστή στη δική σας ιστοσελίδα

Μείωση χρονισμού αντίδρασης διακομιστή Web

Επιτρέπει την προσωρινή αποθήκευση προγράμματος περιήγησης στο Internet

Συμπίεση φωτογραφιών για να κόψετε το μέγεθος της ιστοσελίδας κατά 30-40Percent που απασχολούν ένα εργαλείο όπως Κράκεν:

Kraken

Περισσότερες σπουδές:

10 κονσόλα παιχνιδιών αναζήτησης Google αμυχές για να ενισχύσουν τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης

Το πιο αξιοσημείωτο εργαλείο βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης για την έκρηξη της κίνησης βιολογικής στόχευσης

Η προτιμώμενη συσκευή βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης του Έρικ Σιού

Πώς να βελτιώσετε τη βιολογική και φυσική σας κυκλοφορία με την κονσόλα παιχνιδιών αναζήτησης Google (γρήγορη νίκη)

Χρησιμοποιεί το Yahoo AMP για τη βελτίωση της ταχύτητας της τοποθεσίας Internet και της βελτιστοποίησης κινητής τηλεφωνίας

2) Βελτιώστε την ηχητική εμφάνιση για

Γνωρίζετε ότι το 50 τοις εκατό των περισσότερων ερωτημάτων θα διεξαχθεί με φωνή από την προσεχή χρονιά;

Αυτό είναι σωστό: το ήμισυ όλων των ατόμων που πηγαίνουν στην Google δεν κάνουν χρήση των ερωτημάτων τους-είναι χρησιμοποιώντας μια συσκευή με φωνητική υποστήριξη για την εργασία σε αυτούς.

Αν αισθάνεστε ότι δεν είναι κάτι που θα πρέπει να το θέμα στη μέθοδο βελτιστοποίησης μηχανή αναζήτησης, είστε εντελώς λάθος. Ο τόνος των αναζητήσεων φωνής έχει διαφορετικές πρακτικές από τους ερευνητές περιεχομένου κειμένου, καθώς και τις συσκευές που χρησιμοποιούν (δεν έχει σημασία αν αυτό είναι ένα Amazon. com Αλέξα, Siri ή Google ιδιότητα) λάβετε πληροφορίες από τα SERPs για να αναπαραγάγετε πληροφορίες και γεγονότα στο απόσπασμα Show στο πίσω μέρος του δοχείου ως ανταπόκριση.

Για παράδειγμα, ένας ερευνητής κειμένου μπορεί να πληκτρολογήσει “καθεστώς δίαιτας καρχαρία”. Μια φωνητική έρευνα, ωστόσο, μπορεί να είναι πολύ πιο μεγάλη ουρά, όπως “τι παίρνουν οι καρχαρίες;”:

εικονογράφημαεικόνα αποσπάσματος

Υπάρχει μια μοναδική κρίσιμη διάκριση με τη χρήση των δύο: τα ερωτήματα φωνητικής αναζήτησης τείνουν να εξαρτώνται από το ερώτημα:

όροι έκδοσης ιδανικές για ηχητική εμφάνιση

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η δεύτερη τεχνική SEO GREECE μας είναι να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα σας για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις-αν θέλετε να επικεντρωθείτε σε αυτήν από μισή ντουζίνα άτομα στην Αμερική που κατέχουν ένα έξυπνο ηχείο. Αλλά πώς θα το έκανες αυτό χωρίς να κάνεις επιθεώρηση της πλήρους τοποθεσίας σου. Εδώ είναι η απάντηση:

Α) δημοσίευση περιεχομένου κοντά σε φράσεις αναζήτησης εκτεταμένης ουράς

Ο Μοζ ανακάλυψε ότι οι ανιχνευτές ήχου χρησιμοποιούν πολύ μεγάλες φράσεις-κλειδιά όταν αναζητούν λεπτομέρειες μέσω των μηχανών αναζήτησης, και αυτοί οι όροι είναι 3 φράσεις σε μήκος:

φράσεις αναζήτησης εκτεταμένης ουράς

Για να σταθεί κάθε δυνατότητα στη θέση για όλες αυτές τις μεγαλύτερες λέξεις-κλειδιά και φράσεις, θα πρέπει να κάνετε τις πληροφορίες που τους στόχους στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας αυτή τη διαδικασία:

Αναγνωρίστε μια λέξη-κλειδί εκτεταμένης ουράς που εφαρμόζει αυτόν τον οδηγό (π.χ. “Πώς να πλύνετε ένα αυτοκίνητο”).

Βρείτε 2-5 άλλες, κατάλληλες λέξεις-κλειδιά πολύ μακράς ουράς (π.χ. “Οδηγός πλυσίματος αυτοκινήτων” και “συμβουλές για πλύσιμο αυτοκινήτου”).

Συντάξτε ένα μακροσκελές άρθρο που είναι 10x καλύτερο από ό,τι άλλο βαθμολογείτε ήδη για τους ανθρώπους με μεγάλες φράσεις-κλειδιά. Θυμηθείτε να μορφοποιήσετε το υλικό για αναγνωσιμότητα.

Αγορά του υλικού περιεχομένου σας σε μεγάλες ποσότητες.

Δημιουργήστε εισερχόμενες συνδέσεις στη δημοσίευση (περισσότερα για αυτό αργότερα!).

Να είστε προσεκτικοί σχετικά με τις πληροφορίες σας αρχίζουν να κατάταξη.

B) χρήση οργανωμένων πληροφοριών

Θυμηθείτε πώς αναφέραμε ότι η Google απαιτεί πληροφορίες από το πακέτο αποσπάσματός σας και το επαναλαμβάνει για να αναπαράγει ανιχνευτές; η χρήση δομημένων πληροφοριών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε την πιθανότητα οι πληροφορίες σας να σπουδάσουν δυνατά στο πιθανό κοινό.

Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες οργανωμένων λεπτομερειών (αναφέρονται επίσης ως σήμανση σχήματος) που μπορεί να χρησιμοποιήσει η διά, κάθε μία από τις οποίες δίνει στις μηχανές αναζήτησης μια γρήγορη περίληψη των πραγμάτων που αφορά η σελίδα σας. Αυτό, συνεπώς, το βοηθά να λάβει μεγαλύτερη θέση.

Ξεκινήστε πηγαίνοντας στον πόρο αξιολόγησης δεδομένων του Google set up για να μάθετε ανεξάρτητα από το αν έχετε λάβει αυτήν τη στιγμή εφαρμογή σχήματος:

μηχανές αναζήτησης οργανωμένο εργαλείο δεδομένων

Σε περίπτωση που ποτέ, μην ανησυχείτε! Εδώ είναι ο οδηγός βοήθειας της Google για τη σήμανση σχήματος που επισημαίνει το είδος του κώδικα που χρειάζεστε και τους τρόπους εφαρμογής του.

3) Δώστε προσοχή σε συστάδες ύλης σε αντίθεση με τις φράσεις αναζήτησης

λέξη-κλειδί vs ομάδα θέματος

Εφοδιασμού

Η Google μεγαλώνει-έτσι είναι ο αλγόριθμος της. Ο στόχος της τώρα θα μπορούσε να είναι να γνωρίζει τον στόχο των καταναλωτών της: οτιδήποτε υπολογίζουν, τι αναζητούν και, συγκεκριμένα, ποια αποτελέσματα αναζήτησης Google θα υποστηρίξουν πολύ καλύτερα την ανταπόκριση στο αίτημά τους.

Αυτό είναι στο οποίο το πακέτο αποσπάσματος εμφανίζεται… Ξανά:

που φαίνεται να είναι ο Αυστραλός άριστος υπουργός

Αλλά ποτέ μην αναμένετε την ιστοσελίδα σας για να τερματίσει ψηλά στην 1η σελίδα του Yahoo και της Google μόνο δημιουργώντας βασικό υλικό εστιασμένη έκφραση περιεχόμενο. Δεν αρκεί να σκέφτεστε τις βασικές φράσεις μόνοι σας. Πρέπει να σκεφτούμε την περίσταση γύρω τους.

επίσης γνωστό ως “σκοπός χρήστη”, θα πρέπει να λάβει υπόψη τι αναζητούν οι τελικοί χρήστες σας, ως εναλλακτική λύση για τη δημιουργία εναλλακτικών μεθόδων που οι καταναλωτές μπορούν να προβλέπουν ένα ερώτημα αναζήτησης

Επιτρέψτε μου να μοιραστώ δύο πράγματα ειδικά που θα πρέπει να σκεφτείτε:

Α) μάθετε το στοχευόμενο κοινό σας

Ο τύπος του υλικού περιεχομένου που θα κάνετε εξαρτάται πλήρως από την αγορά σας. Όσο πιο ψηλά τα γνωρίζετε-τη θέση τους, μεγαλώνουν, ενδιαφέροντα, κλπ-τόσο πιο αποτελεσματική είναι το υλικό που θα παράγει (και το καλύτερο SEO GREECE σας).

Για παράδειγμα, φανταστείτε το εργαλείο όρου αναζήτησής σας δείχνει ότι το “Android” περιλαμβάνει έναν αριθμό αναζήτησης 2.740.000 μηνιαίως. Αυτός είναι ένας αριθμός των ανθρώπων που μπορεί να είναι ανοιχτοί σε, έτσι θα πρέπει να το στόχο σοβαρά, σωστή; Ίσως και όχι. Άνδρες και γυναίκες που ψάχνουν για αυτό μπορεί να πιαστεί σε διάφορους τύπους:

Πελάτες κινητής τηλεφωνίας που αναζητούν βοήθεια κινητού τηλεφώνου Android

Λάτρεις των συγκρούσεων αστεριών ψάχνοντας για ανδροειδή

Λάτρεις της ρομποτικής που αναζητούν ιδιαιτερότητες των ανδροειδών

Χωρίς να γνωρίζετε το πιθανό κοινό σας, θα μπορούσατε ενδεχομένως να καταλήξετε να δημιουργείτε πληροφορίες για αυτά τα θέματα. Αυτό δεν θα σας κερδίσει επισκέπτες ή μεγάλη κατάταξη, όπως δεν μπορείτε να θυμηθείτε και οι τρεις με ένα μοναχικό κομμάτι των άρθρων βελτιωθεί για αυτό το είδος της ευρείας λέξης.

Παρ ‘ όλα αυτά, επειδή χτίζουν την προσωπικότητα του πελάτη ως αυτή τη λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά που παρέχονται από τους δικούς σας κατάλληλους πελάτες, θα είστε πολύ καλύτερα σε θέση να μηδενιστούν σε θέματα που αφορούν τους οπαδούς σας, καθώς και να μειώσετε τις πιθανότητες δημιουργίας περιεχομένου που Δεν έχει πραγματικά τελικά αποτελέσματα.

Β) τακτοποίηση πληροφοριών σε συμπλέγματα

Αντί να εστιάσετε σε αυτόνομες φράσεις αναζήτησης, συντονίστε όλες τις πληροφορίες σας σε διαφορετικά θέματα. Αυτό το θέμα μάτσο μοντέλο, που παράγεται από Τάσου spot, λειτουργίες επιδεινώνοντας το πρόγραμμά σας άρθρα σε αντικείμενο και συστάδες, με όλα τα:

Σελίδα πυλώνα-ως ένα μεγάλο, 2.000 όρος χρήσιμο πόρο που προσφέρει μια ευρεία, κυρίαρχη ματιά σε ένα θέμα

Συμπλέγματα-οι μικρότερες σελίδες του Διαδικτύου, συνδεδεμένες με την ιστοσελίδα του πυλώνα, οι οποίες διευκρινίζουν ορισμένες μερίδες με καλύτερες λεπτομέρειες

Εδώ είναι το υποκείμενο προϊόν που τέθηκε σε άσκηση:

βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης-πληροφορίες-ομάδα-παράδειγμα

Αξιοποιώντας τη στρατηγική των άρθρων ικανοποιεί την πρόθεση του πελάτη, επειδή λαμβάνει πληροφορίες που αναζητούν, ενώ παράλληλα αναπτύσσει έναν κατάλογο εσωτερικά συσχετισμένων άρθρων που οι αράχνες της Google θα ανιχνεύσουμε, θα κατανοήσουν και θα χρησιμοποιήσουν για να ταξινομήσουν κάθε ιστοσελίδα.

Γ) φράσεις αναζήτησης έρευνας-και να τα χρησιμοποιήσετε μέτρια

Συγχέουμε γιατί καταχωρήσαμε την έρευνα λέξεων-κλειδιών ως στρατηγική βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης όταν είπαμε να δώσουμε προσοχή σε θεματικές συστάδες, αντί για φράσεις αναζήτησης; Λόγω του γεγονότος ότι οι λέξεις-κλειδιά και οι φράσεις έχουν σημασία.

Η δημιουργία υλικού περιεχομένου θεματικά είναι ζωτικής σημασίας, αλλά είναι ένα λάθος στην κρίση να αγνοείτε εντελώς τις λέξεις-κλειδιά, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ενεργούν ως ταμπέλες στις αράχνες της Google, σηματοδοτώντας θέματα και παρέχοντας υποδείξεις σχετικά με τη φύση από τα άρθρα σχετικά με την Ιστοσελίδα.

Οι επιχειρηματίες αντιμετωπίζουν τώρα δύσκολο να ανακαλύψουν ακριβή εμφάνιση για πληροφορίες ποσότητας με μηχανές αναζήτησης διαφήμιση αποκρύπτοντας όλα αυτά τα αποτελέσματα (μέχρι να έχετε μια στρατηγική ΔΕΗ). Ωστόσο, υπάρχουν πολλές στρατηγικές και εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν τους διαφημιστές του Διαδικτύου να εντοπίσουν θέματα και δεδομένα ποσότητας, τα οποία περιλαμβάνουν:

Εξερεύνηση λέξεων-κλειδιών από τον Μοζ

Ένα μοναδικό κατάστημα στους επαγγελματίες μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης στο Μοζ, η Εξερεύνηση λέξεων-κλειδιών είναι ένα λειτουργικό, ισχυρό σχέδιο που χειρίζεται σχεδόν κάθε μέρος της προσέγγισης της βασικής φράσης. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον τύπο πόρου, οι έμποροι μπορούν να συζητούν λέξεις-κλειδιά και φράσεις, να κατασκευάζουν καταχωρήσεις και σύστημα φιλτραρίσματος από το θέμα. Μπορείτε ακόμη και να εξετάσετε μετρήσεις, απλά κάντε κλικ-μέσω χρεώσεων μαζί με άλλα βήματα αποδοτικότητας, εκτός από το να κατασκοπεύσετε και να εξετάσετε λέξεις-κλειδιά και φράσεις που κάνατε χρήση από τον εταιρικό σας ανταγωνισμό.

Ο Σεμρας

Ένα άλλο μεγάλο εργαλείο για την αξιολόγηση της βελτιστοποίησης του κινητήρα αναζήτησης, ειδικά ακριβώς όπου προβλήματα της εταιρικής γνώσης, SEMrush σας επιτρέπει να αναγνωρίσετε και να αξιολογήσετε τις λέξεις-κλειδιά και τις φράσεις που χρησιμοποιούν οι αντίπαλοί σας. Εισαγάγετε στη διεύθυνση URL του ιστότοπου του ανταγωνιστή σας στην παμπ SEMrush LOOKUP και θα σας δοθεί μια λίστα με φράσεις αναζήτησης SEO GREECE, μαζί με τις αξιολογήσεις και την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας τους.

Για παράδειγμα, μια αναζήτηση στον “τίτλο πυγμαχίας”, σχεδόν το πιο καλό στο διαδίκτυο μποξ και τα καταστήματα τάκμποξ, φέρνει 90.500 οργανικές και φυσικές αναζητήσεις για τη φράση “σάκος του μποξ” (4th σύνολο), μαζί με 60.500 αποτελέσματα για τον “τίτλο πυγμαχίας”, ο τίτλος και των δύο επωνυμία και το κατάστημα της κατοικίας τους.

Φράσεις-κλειδιά

Παραδόξως, ο Σεμρας επιτρέπει επίσης στους τελικούς χρήστες να προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν έναν πολύ ανταγωνιστικό οδικό χάρτη θέσης, ακριβώς εκεί που μπορούν να δουν τη συνολική επισκεψιμότητα της τοποθεσίας και τις βασικές φράσεις: το όνομα μποξ διαθέτει 150K σε στοχευμένη κίνηση και 29K σε λέξεις-κλειδιά και φράσεις, που ξεπερνούν τις αγαπημένος ανταγωνισμός.

Αχρίς

Το ahrefs παρέχει μια σειρά από εμπορεύματα, τα οποία περιλαμβάνουν εισερχόμενες συνδέσεις, εξερευνητές περιεχομένου και ιχνηλάτες τοποθέτησης. Για τις χρήσεις, παρ ‘ όλα αυτά, θα δώσουμε προσοχή στις μεγάλες, ευπροσάρμοστες λέξεις-κλειδιά και την Εξερεύνηση φράσεων, που επιτρέπει στους επιχειρηματίες να βρουν σχεδόν 3.000.000.000.000 λέξεις-κλειδιά σε περισσότερες από 170 χώρες σε όλο τον κόσμο, καθορίζοντας μετρήσεις όπως η δυσκολία φράσης-κλειδιού, τιμές κλικ-μέσω, σχετικές καταχωρίσεις λέξεων-κλειδιών και ποσό αναζήτησης.

Όταν πρόκειται για το ποια βασική φράση εξοπλισμό για να χρησιμοποιήσετε, αναζητήσετε ένα πράγμα που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε μια πολύ υψηλή ποσότητα λέξεων-κλειδιών κατανεμημένες με κατάλληλες έννοιες. Επιπλέον, ο πιο αποτελεσματικός εξοπλισμός πρέπει να κάνει βέβαιο ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε όλο τον ανταγωνισμό σας, από σημαντικές εταιρείες έως μικρές, ανερχόμενες και αναδυόμενες επιχειρήσεις.

Φυσικά, επιλέξτε υψηλή ποιότητα αντί για ποσότητα.

Είναι συνεχώς ασφαλέστερο να πάρετε 10 ποσοστά μετατροπής από 100 επισκέπτες (10% επίπεδο μετασχηματισμού) από το να πάρετε 10 μετατροπές από 1.000 επισκέπτες (1% ποσοστό μετασχηματισμού).

Κάντε κλικ στο για να τουίτ

ως εναλλακτική λύση για τη χύτευση ένα τεράστιο δίχτυ, δίνουν προσοχή σε λέξεις-κλειδιά και ζητήματα που βρίσκονται στη δική σας εξειδικευμένη αγορά, είδη για τα οποία θα μπορούσατε να βελτιώσετε και να παραμείνετε στην αρχή. Ολοκληρώστε αυτούς τους χώρους και ρυθμίστε τον εαυτό σας για έναν έμπειρο σε αυτή τη μικρότερη περιοχή πριν από τη θεραπεία μεγαλύτερων διαστάσεων και ευρύτερων λέξεων-κλειδιών στις οποίες το επίπεδο του ανταγωνισμού είναι πολύ δύσκολο.

Όσον αφορά τις συμβουλές λέξεων-κλειδιών από μόνες τους, η Yahoo και η Google παρέχουν μια απλή (και φθηνή!) στρατηγική για την εκμάθηση σχετικής αναζήτησης εννοιών. Απλά ταξινομήστε “εστιατόρια σούσι στο Σαν Φρανσίσκο” στην ερευνητική παμπ του Yahoo Chrome και θα σας δοθούν σχετικές φωτογραφίες κατά μήκος της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων συγκεκριμένων χώρων φαγητού, παρουσιών που είναι ανοιχτές και όπου βρίσκονται.

Yahoo και Google-Αναζητήστε

Αυτό μπορεί να είναι μια στερεή πινελιά για τους προγραμματιστές να ενσωματώσουν αυτά τα θέματα στις πληροφορίες τους ή να δημιουργήσουν σελίδες Internet για να επηρεάσουν αυτές τις σχετικές εικόνες.

Περαιτέρω σπουδές:

10 κονσόλα παιχνιδιών αναζήτησης Google αμυχές για τη βελτίωση του μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης

Ο πιο αξιοσημείωτος πόρος βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης για να εκτοξευτής της φυσικής και οργανικής κυκλοφορίας σας

Η αγαπημένη μηχανή αναζήτησης του Έρικ Σιού, πόρος μάρκετινγκ

Πώς μπορείτε να αυξήσετε την κυκλοφορία των βιολογικών ιστοσελίδων σας με τη μονάδα αναζήτησης στο Internet (SWIFT απόκτησης)

4) μεγαλύτερο περιεχόμενο σημαίνει μεγαλύτερη κατάταξη-συνήθως

Η έρευνα που διεξήχθη πρόσφατα από την Backlinko κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όσο μεγαλύτερο είναι το περιεχόμενο, τόσο καλύτερη είναι η πιθανότητα της θέσης του στην κορυφή των αποτελεσμάτων της σελίδας αναζήτησης:

Αποτελεσματικές στρατηγικές βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης που λειτουργούν πραγματικά στο 2017

Ωστόσο, γράφοντας 2.000 λέξεις για κάθε post δεν θα είναι για κανέναν. Πρόκειται για μια εντατική και χρονοβόρα διαδικασία-αλλά πρωτίστως, ενίοτε δεν είναι απαραίτητη. Έχετε υπόψη σας τι δηλώσαμε σχετικά με την ικανοποίηση της πρόθεσης τελικού χρήστη;

Ορισμένα ερευνητικά ζητήματα είναι από άτομα που δεν επιδιώκουν να απορροφήσουν μια μακρά θέση. Η ανταπόκριση τους μπορεί να είναι θέμα λέξεων ή μερικών προτάσεων, εξ ου και οι άλλες 1.500 φράσεις που πιέζεστε να δημιουργήσετε γενικά είναι μια ολική σπατάλη χρόνου και ενέργειας.

Ας πάρουμε ως παράδειγμα τον όρο αναζήτησης “σύνδεσμος κατασκευής συμβουλών”. Οι άνθρωποι που αναζητούν αυτόν τον όρο πιθανότατα προσπαθούν να βρουν έναν εκτεταμένο οδηγό για τις μεθόδους οικοδόμησης συνδέσμων της ιστοσελίδας που είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν για να ξεπεράσουν τις μηχανές αναζήτησης.

Ωστόσο, οι άνθρωποι που αναζητούν το “κτίριο συνδέσμων και όχι”, μπορεί κάλλιστα να μην απαιτούν αυτή τη μακροσκελή μορφή άρθρων. Μια βασική συλλογή με κουκκίδες μπορεί να είναι το μόνο που ψάχνουν.

Αγωνίζονται να βρουν το κίνητρο για να δημοσιεύσετε μια μακρά μορφή post; Αντί να ξεκινήσετε με απολύτως τίποτα, πάρτε μια υπάρχουσα σελίδα από 1.200 όρους σε 2.000, αντί να προχωρήσετε από φράσεις σε 2.000 λέξεις.

Το παρόν περιεχόμενο έχει προηγουμένως εμπειρογνώμονα συν έναν αναγνωρισμένο επισκέπτη. Έτσι, αντί να παράγει ένα πράγμα εντελώς από την αρχή, είναι πολύ πιο απλό να εντοπίσετε μια υποβολή του ένα που έχετε που είναι σήμερα επιτυχία στο Google, να το φορτίσετε με ενημερωμένες πληροφορίες και επιπλέον άρθρα, και να βασιστεί σε παρόντες δείκτες έτσι θα είναι κατάταξη για συνθήκες.

Εδώ είναι η μέθοδος που μπορείτε να κάνετε να γίνει:

Κάτω από το “Αναζήτηση επισκεψιμότητας” στο Google αναζητήστε τη μονάδα, απλά κάντε κλικ στην επιλογή “ανάλυση αναζήτησης”:

Ισχυρή βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης στρατηγικές που λειτουργούν καλά στο 2017

Σε αυτήν τη σελίδα, εξετάστε το σημείο “θέση” και επιλέξτε “σελίδες”:

Αποτελεσματικές μέθοδοι βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης που πραγματικά λειτουργούν στο 2017

Προσπαθήστε να βρείτε ιστοσελίδες που μπορεί να στέκεται που περιλαμβάνει ρόλους 11-30 στο Google. Αυτοί είναι γενικά τέλειοι υποψήφιοι για πρόσθετο υλικό περιεχομένου που μπορεί να ενισχύσει τις βαθμολογίες τους. Είναι έργο σας να βελτιστοποιήσετε ξανά τη σελίδα, να αυξήσετε τις σχετικές λέξεις-κλειδιά και να παρέχετε περισσότερες πληροφορίες στους επισκέπτες.

<b> κάντε κλικ σε αυτό το σύνδεσμο για να το αποκτήσετε χωρίς κόστος τώρα! </b>

Βοηθήσαμε πραγματικά τις εταιρείες Fortune 500, επιχειρήσεις ενισχυμένες νεοσύστατες επιχειρήσεις και εταιρείες όπως η δική σας επεκτείνουν το εισόδημα πιο γρήγορα. Πάρτε τον εαυτό σας μια εντελώς δωρεάν διαβούλευση

5) Κατακτήστε Online βίντεο με το YouTube. com SEO GREECE

Youtube. τα μαθήματα βίντεο com κατατάσσονται στο κορυφαίο 10 της αναζήτησης στο Internet πολύ συχνότερα από οποιοδήποτε άλλο είδος διαδικτυακού βίντεο. Και, με βάση το Φορμπς, You Tube είναι επιπλέον μια άλλη πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη μηχανή αναζήτησης υπερβαίνει 3.000.000.000 ερωτήματα αναζήτησης κάθε μήνα-ξεπερνώντας Bing, Yahoo, και AOL ανάμικτα.

Οι περισσότεροι SEO GREECEers έχουν θέα τον Βιμέο αφού σκεφτούν τις μηχανές αναζήτησης όπως το Yahoo. Ωστόσο, αν είστε έξυπνοι, χρησιμοποιήστε μια δεξιότητα για την ανάπτυξη συναρπαστικών tutorials βίντεο, και έχετε το χρόνο να ξοδέψετε για την τελειοποίηση κάθε ταινίας για το μάρκετινγκ της μηχανής αναζήτησης Viβίος, δεν υπάρχει λόγος να μην μπορείτε να αναπτύξετε ένα τεράστιο κοινό-στόχο σε αυτό το σύστημα. Ένας μόνος σας, διπλασίασε την επισκεψιμότητα που στόχευε, χρησιμοποιώντας τα ίδια άρθρα μετά την χρήση του μάρκετινγκ μηχανής αναζήτησης.

Μάθετε περισσότερα: ο πλήρης οδηγός αυτοβοήθειας για τη βελτιστοποίηση της μηχανής αναζήτησης στο YouTube

Δείτε πώς μπορείτε να πάρετε γύρω από τα μέτρα (αμέσως μετά τη δημιουργία του βίντεο κλιπ σας, φυσικά):

Α) Κάντε τη βελτιστοποίηση της μηχανής αναζήτησης ταινιών σας-ζεστή και φιλική

Το ίδιο με τις αράχνες της Google, ο αλγόριθμος του YouTube λειτουργεί κατανοώντας πληροφορίες σχετικά με το βίντεο κλιπ σας. Το όνομα αρχείου, η ονομασία, η επεξήγηση του δικού σας περιεχομένου που υποβλήθηκε-όλα αυτά τα στοιχεία επηρεάζουν την κατάταξη αναζήτησης στο YouTube. να ψάξουμε για.

Βίντεο κλιπ όνομα-δημιουργώντας μια ελκυστική ετικέτα βίντεο είναι μια εξισορρόπηση ανάληψη δράσης-πραγματικά η ετικέτα SEO GREECE ευχάριστο καθιστώντας το κλικ για να βελτιώσετε το Click σας σε-μέσω ποσό. Ουσιαστικά, θα πρέπει να ακολουθήσετε την ίδια συγκέντρωση με τους τίτλους βίντεο, όπως θα κάνατε στις αναρτήσεις σας στο blog. για να αποκτήσετε κλικ του ποντικιού και να αποκαλύψει, αποτελούνται από βασικές φράσεις μαζί με τους ενεργειακούς όρους. Εδώ είναι ένα απίστευτο παράδειγμα ενός δολοφόνου τίτλο:

ο τίτλος της ταινίας Tube

Μια ακόμη προσέγγιση είναι να χρησιμοποιήσετε λέξεις-κλειδιά στην αρχή της ετικέτας, στη συνέχεια να συμπεριλάβετε μια δευτερεύουσα κεφαλίδα αμέσως μετά από ένα έντερο για να λειτουργήσει ένα αυτοκίνητο κλικ. Εδώ είναι μια εικόνα:

Εσείς Tube-SEO GREECE τίτλους

Στο ελάχιστο, το όνομά σας θα πρέπει να έχει 5 λέξεις και φράσεις και να περιλαμβάνει έναν ευρύ αντικειμενικό όρο αναζήτησης. Αυτό μπορεί να μην σας επιτρέπει μόνο να κάνετε Κατάταξη στα αποτελέσματα της σελίδας αναζήτησης, αλλά επίσης να σας επιτρέπει να κάνετε περισσότερα κλικ εσείς Tube.

Online βίντεο Περιγραφή-επειδή οι αράχνες του YouTube δεν μπορούν να “διαβάσουν” tutorials βίντεο, θα υπολογίζουν στη γραπτή σας εξήγηση για να μάθετε τι είναι πραγματικά η ταινία σας. Αλλά αντί να συναρμολογείτε μόνο με λίγη εστίαση στις φράσεις αναζήτησης, εξετάστε το ενδεχόμενο να αναπτύξετε απλές αναρτήσεις ιστολογίου που περιγράφουν τα διαδικτυακά άρθρα σας με βίντεο σε μήκος. Μπορεί να είναι τόσο σύντομο όσο αυτό το παράδειγμα από την επέκταση σε όλο τον τόπο:

Πρόοδος σχεδόν παντού στο YouTube. Com

Ή υπό την προϋπόθεση ότι αυτή η απεικόνιση από τον Τζέιμς Στάφορντ:

Τζέιμς Στάφορντ

Αυτό δείχνει την Google-μαζί με τους αναγνώστες σας-ακριβώς τι το βίντεό σας είναι γύρω. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι από τους αντιπάλους σας δεν κάνουν τη δουλειά, αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε κατάταξη πολύ πιο γρήγορα.

Ανταμοιβή: Χρησιμοποιήστε μια εταιρεία μεταγραφής βίντεο κλιπ για να μετατρέψετε το περίγραμμα βίντεο Viβιον σε ένα σενάριο του συνολικού βίντεο. Κάνοντας αυτό, ο Βίβιος έχει πολλές πληροφορίες και γεγονότα για να εργαστεί όταν καθορίζει με ποιον πρέπει να κατατάσσονται οι δημοσιεύσεις σας!

B) κάντε τα tutorials βίντεο μακρύτερη

Όπως το υλικό περιεχομένου, οι μακρύτερη μαθήματα βίντεο συχνά κάνουν πολύ καλύτερα στο YouTube. Αναζήτηση com.

Δοκιμαστε το μονος σου. Κλειδί σε μια γνωστή λέξη-κλειδί ή θέμα για να δείτε τι μπορεί να δει κανείς προς την κορυφή της σελίδας. Για παράδειγμα, εδώ είναι τι θα δείτε αν πληκτρολογείτε στο “WordPress”:

WordPress ιστολόγια βίντεο κλιπ σε απευθείας σύνδεση

Ή όταν ψάχνετε για “συμβουλές φωτογραφίας”

Μαθήματα ψηφιακής φωτογραφίας στο YouTube

Παρατηρήστε πώς κάθε ένα από αυτά τα μαθήματα βίντεο είναι 5 λεπτά μακριά; Όπως και τα άρθρα, τα μεγαλύτερα βίντεο είναι πιθανό να έχουν τη μεγαλύτερη πρόσφυση-αλλά θυμηθείτε να πάρετε υπόψη την πρόθεση του πελάτη πολύ πρώτα.

Γ) Κάντε προσαρμοσμένες μικρογραφίες

Σχεδόν όλες οι καταχωρίσεις μηχανών αναζήτησης χρησιμοποιούν απλά κλικ-μέσω του επιπέδου είναι ένας συντελεστής κατάταξης. Αν οι άνθρωποι απλά κάνουν κλικ κατευθείαν στο τελικό αποτέλεσμα όταν αναζητούν μια συγκεκριμένη λέξη, θα πρέπει να προμηθεύουμε οτιδήποτε αξίζει, σωστά;

Το να τελειοποιείτε το βίντεό σας με μια φανταστική μικρογραφία μπορεί να βοηθήσει.

Μια ισχυρή μικρογραφία θα πρέπει να εξηγεί στα ακροατήρια ακριβώς τι είναι το βίντεο κλιπ. Πείτε αντίο σε ένα από τα στιγμιότυπα οθόνης του YouTube από τη δική σας ταινία και κάντε μια προσαρμοσμένη μικρογραφία που χρησιμοποιεί μια ελκυστική εικόνα μαζί με μια κάρτα τίτλου.

Εδώ είναι ένα παράδειγμα για αυτή την έκφραση “Πώς να δημιουργήσετε ένα ιστολόγιο”:

σας σωλήνα βίντεο κλιπ μικρογραφία

<b> κάντε κλικ εδώ για να το αποκτήσετε εντελώς δωρεάν σήμερα! </b>

Βοηθήσαμε πραγματικά τις εταιρείες Fortune 500, εγγυημένες επιχειρήσεις και επιχειρήσεις όπως η δική σας ιδιοκτησία αυξάνουν τα κέρδη γρηγορότερα. Πάρτε τον εαυτό σας μια εντελώς δωρεάν αξιολόγηση

6) Αναπτύξτε μια ποικιλία από πίσω-συνδέσμους

Δεν θα έρθει να είναι μια έκπληξη για να μάθετε ότι οι πίσω σύνδεσμοι είναι ζωτικής σημασίας από τη βελτιστοποίηση της μηχανής αναζήτησης ολόκληρο τον κόσμο.

Με βάση το Google, οι υπερ-συνδέσεις είναι ο κορυφαίος παράγοντας όταν πρόκειται για τον καθορισμό της θέσης της έρευνας απλά επειδή με έξω τους “κατάταξη χωρίς την ανάγκη των πίσω συνδέσμων είναι απολύτως, δύσκολο.” Επιπλέον:

Οι σύνδεσμοι είναι απαραίτητοι για την Google

Ωστόσο, μην πέσουν κάτω από τη σύλληψη της σκέψης “κάθε σύνδεσμο είναι ένα καλό Link ιστοσελίδα.” Μειωμένη-καλή ποιότητα πίσω συνδέσμους που είναι πολύ εύκολα spam-blog παρατηρήσεις site, πληρωμένα links, και πολλά άλλα. -δεν καταφέρνουν να εργαστούν πλέον και μπορεί να κάνει μια προσπάθεια να βλάψει την ιστοσελίδα σας.

Οι πίσω δεσμοί που τυχαίνει να αποκτώνται-μέσω άρθρων υψηλότερης ποιότητας, προβολής και επηρεάζων διαφήμισης-από την άλλη πλευρά, είναι ασφαλείς και πολύ ισχυροί.

Επιτυχημένες στρατηγικές μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης που λειτουργούν πραγματικά στο 2017

Πηγή

Αυτό που είναι διαφορετικό είναι το πώς θα πρέπει να δημιουργήσετε backlinks αν θέλετε μεγάλα αποτελέσματα. Οι υπερ-συνδέσεις υψηλής ποιότητας, οι οποίες είναι γρήγορα σχόλια για την τοποθεσία ιστολογίου, καταβάλλονται πίσω συνδέσεις κ. λπ.-δεν κατορθώνουμε ποτέ να εργαστούμε περαιτέρω και θα πληγώνουμε τακτικά το ιστολόγιό σας.

Οι πίσω σύνδεσμοι που μπορούν να ληφθούν-μέσω προϊόντων υψηλότερης ποιότητας, προβολής και επηρεάζων διαφήμισης και μάρκετινγκ-Εναλλακτικά, είναι ασφαλείς και εξαιρετικά αποτελεσματικοί.

Αλλά η Yahoo και η Google θέλουν να κάνουν τα σημεία δύσκολο για τους ανθρώπους. Σε περίπτωση που όλες οι πληροφορίες backlink σας είναι γεμάτες στο χείλος με εξαιρετικά υψηλής ποιότητας συνδέσμους (από ιστότοπους όπως ο επιχειρηματίας και ο Φορμπς), υπάρχει η πιθανότητα ότι η συγκεκριμένη τοποθεσία σας στο διαδίκτυο θα επισημανθεί για μια κριτική οδηγού. Εάν δεν συμπληρώσετε αυτό, λόγω του ιστοτόπου σας εμφανίζεται τόσο καλά σαφής, μπορεί να εδαφίως μια ποινή Google.

Ο ευκολότερος τρόπος για να σταματήσει αυτό από την εμφάνιση είναι πάντα να διαφοροποιήσουν τις πληροφορίες backlink σας. Για κάθε καταπληκτικό που δημιουργείτε, δημιουργήστε ένα ακόμα πλήθος που τυχαίνει να είναι μεσαίας ποιότητας. Θα λάβετε μια ποικιλία από πίσω συνδέσμους που δείχνουν στον ιστότοπό σας, συμπεριλαμβανομένων συνδέσμων από:

Blogs

Αποσπάσματα βιογραφίας του Publisher

Σελίδες διαδικτύου προϊόντων

Αναφορές σε τοποθεσίες Web

Φόρουμ της Κοινότητας

Καταλόγους

Αυτό θα βγάλει το Yahoo από τα νώτα σας, θα σας βοηθήσει να κάνετε όλο το site σας να φαίνεται πιο φυσικό, και λιγότεροι σαν εσάς έχετε επιλέξει ένα ανεπιθύμητο είδος SEO GREECE για να χτίσετε τις βαθμολογίες σας.

Πρόσθετες σπουδές:

5 προσεγγίσεις η ψυχρή ηλεκτρονική αλληλογραφία μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία πίσω συνδέσμων

Πώς να κάνετε Premium ποιότητα back συνδέσμους για να βελτιώσετε την κατάταξη

Ισχυρό backlink δημιουργία με την προβολή συγγραφέα ιστολογίου

7) Αποκτήστε τον εαυτό σας μια λαβή για εξειδικευμένη βελτιστοποίηση της μηχανής αναζήτησης

Το μάρκετινγκ και το περιεχόμενο των μηχανών αναζήτησης χωριστά, είναι απολύτως απαραίτητο να έχετε μια αξιόπιστη ιστοσελίδα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν τεχνικά ζητήματα που ενδέχεται να προκύψουν. Γιατί η Google να τοποθετήσει το site σας συνεχώς σε θέση top αν οι καταναλωτές χαιρετιστεί με ένα τεράστιο ποσό των δυσλειτουργίες; (Συμβουλή: δεν θα.)

Θα θελήσετε να πάρετε μια αναμονή για το τεχνικό μάρκετινγκ της μηχανής αναζήτησης, έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε κατάταξη όμορφα σε 2019 και πάνω χρησιμοποιώντας αυτές τις προτάσεις:

Α) αλλαγή σε HTTPS

Σε οποιαδήποτε στιγμή επισκέφθηκε μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και καλωσόρισαν με το ελκυστικό πρόβλημα site όπως αυτό;

πρόβλημα που σημαίνει

Αυτό συμβαίνει όταν οι τοποθεσίες Internet δεν έχουν HTTPS-μακράν η πιο δημοφιλής έκδοση με ασφάλεια στην παλιά διεργασία Web HTTP.

Η Yahoo και η Google έχουν αρχίσει να προειδοποιούν τους πελάτες όταν περιηγούνται σε ιστότοπους που δεν είναι HTTPS, φυσικά, αν είστε, ωστόσο, για να κάνετε την κίνηση για να εξασφαλίσετε, κωδικοποιημένες συνδέσεις, μπορεί να μετατρέπετε ένα τεράστιο κομμάτι των ανθρώπων που επιθυμούν να πάνε στην ιστοσελίδα σας.

Http-v-HTTPS

Το HTTPS είναι στην πραγματικότητα μια πολύ καλύτερη άσκηση που θα βοηθήσει τον ιστότοπό σας να βελτιώσει την παρουσία του στη βελτιστοποίηση της μηχανής αναζήτησης, να συνεχίσει να προστατεύεται, καθιστώντας πιο δύσκολο για καταστροφικά γεγονότα να σπάσουν και να επωφεληθούν από την ιστοσελίδα σας.

Φυσικά, η μετάβαση στο HTTPS είναι πιο εύκολο να ειπωθεί παρά να γίνει, και χρειάζεται μια διαδικασία πολλαπλής μετακίνησης.

Αν ο Ατλαντικός, μια εξαιρετικά θεωρείσα, όμορφα εδραώδης επιχείρηση τύπου, επέλεξε να προχωρήσει στο HTTPS στις αρχές του 2016, η μετάβαση ήταν περίπλοκη. Αρχικά, το περιεχόμενο έπρεπε να εξετασθεί ξεχωριστά, στη συνέχεια μεταφέρθηκε περισσότερο από και επιθεωρήθηκε για συμβατότητα. Αυτή η διαδικασία ήταν επαναλαμβανόμενη με διαφημίσεις, και μόλις διασφαλιζόταν η συμβατότητα και η προστασία, η τοποθεσία μετακινήθηκε σταδιακά στη διαμονή, ώστε να μπορείτε να προστατευόμενοι από τις ζημιές των επισκεπτών και τα μη προβλέψιμο προβλήματα.

Αν είστε μειωμένη εταιρεία, η μέθοδός σας θα είναι πιθανώς λιγότερο επίπονη ή χρονοβόρα, αλλά και στις δύο περιπτώσεις, η μετεγκατάσταση στο HTTPS είναι αναγκαιότητα μέσα σε μια αρένα κινδύνων κυβερνοασφάλειας και αυξημένες προδιαγραφές μάρκετινγκ της SEO GREECE και της μηχανής αναζήτησης.

Τηρείτε αυτό το άρθρο για να κάνετε τον διακόπτη στο WP.

B) δυνατότητα AMP για κυτταρική

Οι ιστοσελίδες με επιτάχυνση AMP ή επιταχυνόμενη τηλεφωνία, ξεκίνησαν να είναι μια ευρεία ανοικτή πρωτοβουλία που εγγυάται η Yahoo, ώστε να επιτρέπεται στους εκδότες να παράγουν απλά ευαίσθητο, κυτταρικά βελτιωμένο υλικό περιεχομένου.

Θα απαιτήσει λεπτομέρειες από ιστοσελίδες ιστοσελίδων και θα τις ελέγχει σε μια απλή-προς-προβολή μορφοποίηση για συσκευές κινητής τηλεφωνίας:

Yahoo AMP

Δημιουργήθηκε σε μια προσπάθεια να παρέχει γρήγορα περιεχόμενο σε κυτταρικές συσκευές, όπως smartphones και tablet τμχ, AMP αναμιγνύει περίπου τρεις παράγοντες:

Ετικέτες κώδικα Web: που βοηθούν τα κοινά μοτίβα Internet κάνουν γρήγορα

AMP JS: μια βιβλιοθήκη που ελέγχει το χρήσιμο ξεκίνημα πόρων και τις καλύτερες πρακτικές που απαιτούνται για γρήγορη απόδοση

Cache AMP: μια ομάδα παράδοσης πληροφοριών ότι οι δύο τόνοι υλικό περιεχομένου και εγγυάται την ταχύτητα

Δεδομένου ότι ο AMP συμπεριλήφθηκε μόνο στην εμφάνιση για τους πρωταγωνιστές του γίγαντα σε 2016 Φεβ, η ίδια η μορφοποίηση είναι ωστόσο αρκετά νέα. Για εκείνους που χρησιμοποιούν WP, AMP θα πρέπει να είναι ταχύτερη εφαρμογή από ό, τι η συνήθης ιδιοκτησία-καλλιεργούνται CMS εντελώς από το μηδέν.

Θέλετε να θέσει σε δράση AMP για βοήθεια εξυπηρετούν τους επισκέπτες κινητό τηλέφωνο; Εδώ είναι η κατευθυντήρια γραμμή του γκούγκλι:

Ανακαλύψτε περισσότερα: χρησιμοποιώντας ιστοσελίδες Yahoo AMP για να αυξήσετε την ταχύτητα της τοποθεσίας Web και τη βελτιστοποίηση της μηχανής αναζήτησης κινητής τηλεφωνίας

Γ) χρήματα προϋπολογισμού για τα προγράμματα ανίχνευσης

Για να διασφαλίσετε ότι η Yahoo και η Google κάνουν τις προτιμώμενες σελίδες σας (αντί για ιστοσελίδες που δεν εμφανίζονται στον κατάλογό της), μπορεί να θέλετε ένα άλλο σύνολο δακτύλων μέσω λογισμικού ανίχνευσης. Θέλουμε να δώσουμε στις καταχωρήσεις της μηχανής αναζήτησης την καλύτερη ματιά στην ιστοσελίδα μας, σωστά;

Αυτά τα προγράμματα ανίχνευσης μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης είναι παρόμοια με τα προσωπικά προγράμματα ανίχνευσης της Google και θα σας παρέχουν μια επισκόπηση του τρόπου με τον οποίο θα λειτουργεί η ιστοσελίδα σας κατά την εξεύρεση κατάταξης αναζήτησης για την προσωπική σας εστίαση σε λέξεις-κλειδιά και φράσεις:

Σοβαρή ανίχνευση: πιθανότατα το πιο εκτεταμένο όργανο του είδους του που είναι σήμερα διαθέσιμο, η βαθιά ανίχνευση θα είναι το ίδιο κατ ‘ αρχήν ως φυσική αξιολόγηση για τον προσωπικό σας ιστότοπο, εξετάζοντας την ασφάλεια της μηχανής αναζήτησης και τη βιωσιμότητά του μέσα σε μια όλο και περισσότερη βιομηχανία. Η βαθιά ανίχνευση σας παρέχει μια λίστα με τις απαραίτητες αλλαγές και προβλήματα, όπως: πληροφορίες από αναπαραγωγή, ραγισμένες σελίδες, ελαττωματικούς τίτλους, περιγραφές προϊόντων και μεταδεδομένα.

Μπουπίδα: ένα πρόγραμμα ανίχνευσης που εξαρτάται από το σύννεφο, το οποίο έχει επί του παρόντος εγγραφεί σε μεγάλες μάρκες, όπως οι ιστοσελίδες δημοπρασιών και οι τοποθεσίες Web πλειστηριασμών, η Μποσκούν είναι πιθανώς τα πιο ισχυρά προγράμματα ανίχνευσης στην αγορά σήμερα, χωρίς τους προσωπικούς αλγόριθμους κλειδιών της Google. Όχι μόνο μπορεί να ελέγξει, δεν έχει σημασία αν το Yahoo και το Google έχει ανιχνευτεί τη σελίδα σας, αλλά μπορεί επίσης να προσφέρει συμβουλές σχετικά με τον τρόπο για να αναχτίσει τα άρθρα της ιστοσελίδας και χάρτες site για τη βελτιστοποίηση της διαδικτυακής ιστοσελίδας σας για τα προγράμματα ανίχνευσης της Google.

Φορτωτικής στατιστικά

Δ) σωστές Σημειολογήματα σημασιολογίας σας

Για να βοηθήσετε τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν τα δεδομένα του υπολογιστή σας ή να εμφανίσετε τις έξυπνες κάρτες και τα ερωτήματα φωνητικής αναζήτησης του ιστότοπού σας, πρέπει να διασφαλίσετε ότι οι σημειολογικές σημειώσεις σας είναι σωστές.

Οι σημάνσεις σημασιολογίας είναι στην ουσία ετικέτες HTML, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να εστιάσετε σε βασικές πληροφορίες στην τοποθεσία σας στο Internet. Δείχνει τις αράχνες της Google τι κάνει η ιστοσελίδα, χωρίς την ανάγκη να απορροφήσει κάθε φράση στην ιστοσελίδα.

Πρέπει να πάρεις Ετικέτες τιμονιού, για παράδειγμα. Το μήνυμα κειμένου που έχει αναδιπλωθεί σε μια <h1>ετικέτα μπορεί να είναι το κύριο όνομα της σελίδας και θα πρέπει να σας δώσει μια σύντομη διευκρίνιση του συνολικού κατανεμημένου περιεχομένου σε αυτόν τον ιστότοπο. Το μήνυμα κειμένου που είναι αναδιπλωμένο σε μια <h2>ετικέτα είναι διακρίσεις και ούτω καθεξής.

Εδώ είναι ένα καλό παράδειγμα μετακίνησης κατασκευών:

<h1>Ο καλύτερος οδηγός για την απόσπαση επισκεπτών

<h2>Τι ακριβώς είναι η απόσπαση επισκεπτών;

<h3>Πλεονεκτήματα του προσκεκλημένου που γράφει ένα ιστολόγιο

<h3>5 ποικιλίες υπερ-συνδέσεων που μπορείτε να αναπτύξετε

<h2>Δημιουργώντας ένα φοβερό προσκεκλημένου δημοσιεύσετε

<h3>1. Επιλέξτε την εξαιρετική ιστοσελίδα

<h3>2. Στείλτε μια κλίση μηνύματος

<h3>3. Δημιουργήστε τις δημοσιεύσεις σας

Έχεις την ουσία;

E) Fix “σελίδα δεν βρέθηκε” 404 λάθη με ανακατεύθυνση διευθύνσεων URL

Απολύτως τίποτα δεν θα βυθίσει την ιστοσελίδα σας ταχύτερη αναζήτηση βαθμολογίες σε σύγκριση με ένα 404 πρόβλημα.

Μετά από ένα πρόγραμμα που αναβοσβήνει που οδηγεί σε μια ιστοσελίδα 404 με όλα το γραπτό κείμενο “σφάλμα: δεν βρέθηκε” είναι στην πραγματικότητα ένα νεκρό φινίρισμα. Και σε κανέναν δεν αρέσει απλά να κολλήσει σε ένα αδιέξοδο-ειδικά τους θεατές σας. Έτσι, είναι με τη γοητεία σας να επιδιορθώσετε αυτές τις κατακερματισμένα ή λείπουν ιστοσελίδες και να αλληλεπιδράσετε ξανά με τους καταναλωτές σας όταν μπορείτε.

Πρώτον, Κατεβάστε το λογαριασμό backlink σας χρησιμοποιώντας ένα όργανο όπως Monitor εισερχόμενες συνδέσεις. Backlinks που στοχεύουν στην ενοχλητική ιστοσελίδα σας πρόβλημα 404 θα πρέπει να σκιαγραφείται, έτσι κόσκινο τους έξω και να επισκεφθείτε τον πίνακα ελέγχου σας μηχανές αναζήτησης Analytics για να μάθετε πόσα τοπία της ιστοσελίδας η σελίδα σφάλματος 404 θα πάρει.

Ποτέ δεν ξέρετε-μπορείτε σίγουρα να διαπιστώσετε ότι μεταμορφώνουν 300 επισκέπτες σε μηνιαία βάση, επειδή έρχονται στη δική σας ιστοσελίδα με ένα νεκρό φινίρισμα!

Συνεχίστε να κρατάτε τα άτομα χρήστες σχετικά με χρησιμοποιώντας μια μηχανή αναζήτησης μάρκετινγκ WordPress plugin όπως ανακατεύθυνση για να ανακατευθύνει URL των ραγισμένες συνδέσεις σε πλήρη εκτέλεση σελίδων στο διαδίκτυο. Θα επιθυμήσει να ανακατευθύνει την ραγισμένη τοποθεσία σε μια άλλη, πιο κατάλληλη ιστοσελίδα για να είναι βέβαιοι ότι δεν αποθαρρύνονται με την προσγείωση σε μια εντελώς διαφορετική τοποθεσία από ό, τι αναμενόταν.

Εδώ είναι ένα παράδειγμα:

ανακατεύθυνση διεύθυνσης URL

Η ανακατεύθυνση κατεστραμμένων ιστοσελίδων σε νέες διευθύνσεις URL θα ενισχύσει την επαφή του χρήστη, καθώς και την ανάκτηση οποιουδήποτε “χυμού συνδέσμων” από σελίδες ατόμων. Είναι μια απόκτηση-απόκτηση για όποιον εμπλέκεται!

Μάθετε περισσότερα: περισσότερες τεχνικές που υποστηρίζονται από τα δεδομένα για τη δημιουργία μιας μεγάλης ιστοσελίδας 404

8) στόχος της Κοινότητας με την επίτευξη ιστοσελίδων και αγγελίες πώλησης

Έως και 50% (46 τοις εκατό) όλων των αναζητήσεων στο Bing προέρχονται από άτομα που αναζητούν πληροφορίες για την Κοινότητα. Που θα μπορούσε να περιλαμβάνει:

Τοπικά καταστήματα

Άνοιγμα αρκετών ωρών

Τηλεφωνικοί αριθμοί

Ασχολείται με

Έτσι, για όσους έχουν μια επιχείρηση με τούβλα, δεν μπορείτε να αγνοήσετε το τοπικό SEO GREECE και τις καταχωρήσεις για να κρατήσει την ανταμοιβή.

Επιτρέψτε μου να μοιραστώ μερικές μαζικές στρατηγικές SEO GREECE για να αιχμαλωτίσετε κοντινούς ανθρώπους που θα μπορούσαν να γίνουν πιθανοί πελάτες σας. Στο κάτω-κάτω, το 72% των ατόμων που ψάχνουν για τοπικούς ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στο διαδίκτυο, κάνουν επισκέψεις σε καταστήματα σε ακτίνα 5 διαφόρων μιλίων!

<b> κάντε κλικ σε αυτό το link για να κάτω φορτώστε το χωρίς κόστος σήμερα! </b>

Έχουμε βοηθήσει πραγματικά lot των χρημάτων 500 εταιρείες, προσπάθεια εγγυημένα νεοσύστατες επιχειρήσεις και εταιρείες όπως η δική σας αναπτύξουν εισόδημα γρηγορότερα. Έχετε ένα εντελώς δωρεάν ραντεβού

Α) διπλοελέγξτε τις καταχωρήσεις του στοιχείου καταλόγου

Όσο αποτελεσματικές και αν είναι οι μηχανές αναζήτησης, όπως η Google ή το Bing, δεν μπορούν να βρίσκονται παντού ταυτόχρονα και πρέπει να εξαρτώνται από περισσότερες πληροφορίες από τις κοντινές επιλογές του εδάφους.

Αυτά τα μέρη μπορεί να ενσωματώνουν καταχωρίσεις πωλήσεων καταλόγων, οι οποίες συσσωρεύουν, αθροώνουν και στέλνουν σχετικές πληροφορίες για οργανισμούς τοποθεσίας-πληροφορίες από φυσικούς καταλόγους Web (όπως οι κίτρινοι σελίδες) ή εγγραφές εταιρειών σάρωσης.

Συνοπτικά: οι μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης, όπως η Google (όπως οι μηχανές αναζήτησης), θα εξαρτηθούν από αυτούς τους συναθροιστές δεδομένων για να συμπληρώσουν τα κενά από τις προϋπάρχουσες πληροφορίες που έχουν προηγουμένως εντός των βάσεων δεδομένων τους, καθώς και να εξετάσουν το γεγονός ότι τα γεγονότα ενημερώνονται.

Ωστόσο, υπάρχουν δυσκολίες, όταν οι συναθροιστές αποκτούν παλιές πληροφορίες, πάνω σε μια μηχανή αναζήτησης όπως το Yahoo ή το Bing για να απαριθμήσουν μια απαράδεκτη πληροφορία-συμπεριλαμβανομένης μιας παλαιάς διεύθυνσης για τον προσωπικό σας οργανισμό ή ίσως ενός αποσυνδεόμενου αριθμού επαφής.

nearby_lookup_ecosystem_us

Εφοδιασμού

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι κρίσιμο να βεβαιωθείτε ότι οι σωματικές πληροφορίες σας μπορεί να είναι όσο το δυνατόν πιο τρέχουσες σε κάθε ένα και κάθε κάθε στο διαδίκτυο που έχετε κάνει, όπως:

Yahoo My Company: απλά επειδή το Yahoo μπορεί να είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης, ξεκινήστε με το Yahoo My Business-μια εντελώς δωρεάν βοήθεια στην καταχώρηση και βελτιώστε τις πληροφορίες σας ανάλογα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε απαριθμήσω κρίσιμες λεπτομέρειες, όπως επιπλέον μέρη, τις πιο πρόσφατες ώρες ανοίγματος και τι είδους πληρωμής είναι αποδεκτές.

Υπηρεσίες διαχείρισης καταλόγων Κοινότητας: αυτή η υπηρεσία εκτελεί την επίπονη, μονότονη εργασία σάρωσης αμέτρητων καταλόγων Διαδικτύου της γειτονιάς, αλληλεπίδρασης με συναθροιστές δεδομένων και επίλυσης τυχόν ηλικιών λεπτομερειών. Ο Μοζ Local και η Yext προσφέρουν και οι δύο αυτή την υπηρεσία, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να μείνετε μακριά από τυχόν κραυγαλέες ασυνέπειες που θα μπορούσαν να βλάψουν το εισόδημά σας-ή ίσως πιο σοβαρές, μυστικές τεχνικές της Google να σκέφτονται ότι είστε μια εναλλακτική εταιρεία εντελώς. Αυτό δεν θα έχει καμία στοχευμένη επισκεψιμότητα στο λιανοπωλητή σας.

Ανάπτυξη περισσότερων καταχωρήσεων στοιχείων καταλόγου ιστοτόπων που χρησιμοποιούν συγκεντρωτές δεδομένων γειτονιάς: αφού έχετε λάβει τις λεπτομέρειες ως αποτέλεσμα ενός T, μπορείτε να το επαναφέρετε χρησιμοποιώντας ένα κοντινό συλλέκτη δεδομένων, όπως το πολυσύχναστο κοντά. Αν το κάνετε αυτό, δεν θα πρέπει να ξαναεισάγετε με τον ίδιο τρόπο τις ίδιες πληροφορίες ξανά και ξανά, που είναι πιθανό να προκαλέσουν λάθη από μόνα τους!

Από εκείνη τη στιγμή, η εμφάνιση της Κοινότητας για καταχωρήσεις πρέπει να ενημερώνεται σωστά και αυτόματα μέσω της υπηρεσίας διαχείρισης. Ω ναι, και να είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να αλλάξετε όλες τις καταχωρήσεις κοινότητα πώληση αν κάποια πράγματα προσαρμογές-ιδιαίτερα όταν μετεγκατασταθούν Business γραφείο ή swap αριθμούς τηλεφώνου!

Μάθε περισσότερα:

10 δωρεάν τοπικά εργαλεία SEO GREECE για μικρότερες επιχειρήσεις

Πώς να πάρετε πολύ περισσότερες αξιολογήσεις για την τοπική εταιρεία σας

Β) δημιουργία και βελτίωση κοντινών σελίδων του Διαδικτύου προσγείωσης

Ας δούμε τις φράσεις αναζήτησης που χρησιμοποιούν οι άνδρες και οι γυναίκες όταν αναζητούν επαγγελματικές υπηρεσίες στη γειτονιά. Οι πιθανότητες είναι ότι είναι κάτι παρόμοιο με αυτό:

“Πάροχοι SEO GREECE στο Λος Άντζελες”

“Το καλύτερο χτύπημα χωρίς υγρασία στο Μάντσεστερ, UK”

“Πού να αποκτήσεις κεριά στη Νέα Υόρκη”

Αν θέλετε να μεταβείτε σε ένα βήμα επιπλέον, μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε μια JSON (σημειογραφία αντικειμένου JavaScript) μέσω του διαχειριστή ετικετών Google. JSON είναι ένας τύπος δεδομένων που είναι σίγουρα εύκολα διαβάζεται από τους ανθρώπους και αφύσικη ευφυΐα, καθώς και, και εξοικειωθεί με όποιον έχει ενδεχομένως χρησιμοποιηθεί C, JavaScript, Python, και ούτω καθεξής.

Με το Yahoo tag Administrator, ωστόσο, είναι πολύ εύκολο να αναμίξετε το σχήμα και το JSON μαζί για να βελτιώσετε τη δραστικότητα του σχήματος σας, με αποτέλεσμα ένα καλύτερο κέντρο και ορατότητα, χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύετε πολύτιμο χρόνο και γραμμές προσώπου του κανόνα. Δεδομένης, το εκπαιδευτικό περίγραμμα είναι μεγάλο για άτομα που δεν είναι εξοικειωμένοι με την JavaScript ή κάποιες άλλες απλές λέξεις κωδικοποίησης, αλλά μόλις συμβούν spot, JSON λήψεις μπορεί να βοηθήσει να εκτελέσει και να θέσει ρυθμίσει πληροφορίες που έχουν ρυθμιστεί βασικά και άπιαστος.

Αποτελεσματικές τεχνικές βελτιστοποίησης της μηχανής αναζήτησης που λειτουργούν στο 2017

Πηγή

9) Μάθετε πώς να προσδιορίσετε τη λειτουργικότητα βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης

Η αποκάλυψη και τα στατιστικά στοιχεία είναι δύο κρίσιμες πτυχές της βελτιστοποίησης των μηχανών αναζήτησης-και οι δύο είναι απαραίτητες για την ενίσχυση των συνολικών στρατηγικών μάρκετινγκ.

Η ισχυρή αναφορά δείχνει ότι μπορείτε να κατανοήσετε ουσιώδεις προβληματισμούς όπως:

Ποιες πληροφορίες πραγματικά απευθύναν στον αγοραστή σας;

Ποιο τμήμα της ιστοσελίδας βίωσε μακράν τα πιο προβλήματα UX;

Ποια ιστοσελίδα ήταν ελάχιστη (ή η μεγαλύτερη) επισκέφθηκε, και γιατί;

Ποιες αλλαγές βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης στην ιστοσελίδα συνέβαλαν στις μεγαλύτερες βαθμολογίες;

Σε ποιο ύφος του όρου αναζήτησης θα πρέπει να επικεντρωθείτε, αργότερα;

Είναι δύσκολο να γνωρίζετε όλες αυτές τις πολυπλοκότητες (και να τις απασχολείτε στο μεγάλο σας πλεονέκτημα για να αυξήσετε το μάρκετινγκ της μηχανής αναζήτησής σας λίγο περισσότερο) χωρίς την ανάγκη να παρακολουθείτε συστηματικά και να αποκαλύπτετε τα τελικά αποτελέσματά σας.

Επιτρέψτε μου να μοιραστώ μερικά εργαλεία θα κατακτήσει μόνο ότι:

Α) στούντιο εγγραφής δεδομένων

Λαμβάνοντας υπόψη την ευκαιρία να στερεώσετε τις ηλεκτρονικές πληροφορίες που επιστρέφουν στις πληροφορίες του Διαδικτύου για να λάβετε μια ολόκληρη 360 ματιά στο πώς αποδίδει το υλικό περιεχομένου και το μάρκετινγκ;

Το στούντιο καταγραφής πληροφοριών της Google σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό συγκεντρώνοντας λεπτομέρειες (όπως θέσεις αναζήτησης, στοχευμένη επισκεψιμότητα, πληροφορίες μετατροπών) από πολλαπλές πηγές, κατευθείαν σε ένα μοναχικό πρόγραμμα. Είναι ένα φανταστικό εργαλείο SEO GREECE για τα εσωτερικά πληρώματα για να χρησιμοποιήσετε, αλλά και μια εξαιρετική τεχνική για τις εταιρείες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης για να συζητήσουν υπερβολικές εγγραφές με τους καταναλωτές τους.

Αλλά, πάνω απ ‘ όλα, οι μετρήσεις βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης που είστε ικανοί να κάνετε με το Datastudio μπορεί να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε τη δραστικότητα της μεθόδου βελτιστοποίησης του μηχανισμού αναζήτησης και να αξιολογήσετε ανεξάρτητα από το αν θα πρέπει να συγκεντρώσετε ή να μετατρέψετε τεχνικές για να βελτιώσετε την Αποτελέσματα.

Στούντιο εγγραφής πληροφοριών Google

Β) συσκευή επιστροφής

Πάντα να έχετε το νου σας για να μάθετε τι κάνει ο ανταγωνισμός σας και ακριβώς πόσο σωστά κάνει δουλειά γι ‘ αυτούς. Τι στρατηγικές χρησιμοποιούν; Πώς άλλαξαν την τεχνική τους; Από τι λάθη έχουν αποκτήσει;

Ένα εξαιρετικό εργαλείο για να ανακαλύψετε τον τρόπο με τον οποίο έχει αλλάξει η αντιπαλότητά σας είναι η μονάδα Γουέιπίσω, η οποία επιτρέπει σε διαδικτυακούς εμπόρους να αποκτούν πρόσβαση σε πιστοδοκύτταρα αρχειοθετημένων ιστοσελίδων. Με την ταξινόμηση μέσω της σημαντικής πηγής δεδομένων του μηχανήματος, μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρόοδο του λογότυπου του ανταγωνιστή σας και της διαδικτυακής εμφάνισής σας-να λαμβάνετε ειδοποίηση για πράγματα που περιλαμβάνουν:

Τροποποιήσεις στο σχεδιασμό και το στυλ UX

Παραλλαγές της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας από μια παραλλαγή Web σε μια άλλη

Κινήσεις των βασικών πτυχών της τοποθεσίας, όπως η σελίδα η πλοήγηση ή τηλεφωνικές κλήσεις για δράση

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να θέσει σε εφαρμογή ένα πράγμα μόνο και μόνο επειδή ο αντίπαλός σας το κάνει-είτε αυτό σχεδιάζει ένα site με συγκεκριμένο τρόπο ή κάνοντας χρήση ορισμένων αντιγράφων ασφαλείας ή εικόνες. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε την υγιή κρίση σας, μαζί με τις πληροφορίες της βιομηχανίας, λίγο πριν παρέχετε στην ομάδα SEO GREECE σας ένα πολυάσχολο πρόγραμμα-μπροστά για την έκδοση των προσαρμογών τους.

Εάν απασχολείστε αποτελεσματικά, παρόλα αυτά, η μηχανή Γουέιπίσω έχει μερικά συναρπαστικά μαθήματα να σας προσφέρει. Ελέγξτε έξω αυτά τα δύο στιγμιότυπα του name Πυγμαχία: η καλύτερη εικόνα είναι στην πραγματικότητα ένα στιγμιότυπο οθόνης στην κύρια σελίδα τους από τη συσκευή πίσω, περίπου 2007, όπως το κάτω μέρος το πρώτο είναι ένα στιγμιότυπο από 2018:

Αρχική σελίδα πυγμαχίας 2007

Όνομα πυγμαχίας Αρχική σελίδα-Page 2018

C) βιασύνη

Αν έχετε θέσει σε εφαρμογή αυτό το άρθρο στο T σας, θα μπορούσατε να αναγνωρίσετε μια εισροή οργανικής στοχευμένης κυκλοφορίας που φθάνει στην ιστοσελίδα σας στο διαδίκτυο από το Yahoo και το Google. Αυτό είναι εξαιρετικό μέσα ενημέρωσης, αλλά πώς μπορείτε να ανακαλύψετε ποιες λέξεις-κλειδιά ταξιδεύουν ένα από τα πιο τελικά αποτελέσματα;

Εισάγετε σε: SEMrush ένα μέσο μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης που απασχολούνται από διαδικτυακούς εμπόρους για να ακολουθήσουν ενδεχομένως-μετατόπιση λέξεων-κλειδιών μόνιμες εργασίες σε διάφορες μηχανές αναζήτησης:

<b> κάντε κλικ εδώ για να το πάρετε εντελώς δωρεάν αυτή τη στιγμή! </b>

Έχουμε βοηθήσει πολλά χρήματα 500 εταιρείες, προσπάθεια ενισχυμένες νεοσύστατες επιχειρήσεις και εταιρείες όπως τα δικά σας αύξηση των κερδών ταχύτερα. Έχετε δωρεάν διαβούλευση

Διατήρηση βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης στο 2019

Η βελτιστοποίηση της μηχανής αναζήτησης αλλάζει γρήγορα από τη μια σεζόν στην άλλη, με νέους αλγόριθμους συνεχώς υποσχόμενους και η Google συνήθως επεξεργάζεται και ενισχύει τις προτάσεις του κύριου ιστού. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και οι έμποροι του Διαδικτύου πρέπει να τροποποιήσουν εύκολα, αλλά είναι ωστόσο εύκολο να δώσετε στην εταιρεία σας την άκρη για τους ανταγωνιστές σας.

Θυμηθείτε να επικεντρωθείτε στο σχεδιασμό στερεών άρθρων και να γράψετε βασικές αρχές, να αλληλεπιδράσετε με το ακροατήριό σας βαθιά και να παραμείνετε ενημερωμένοι για τις πρακτικές τάσεις, όπως οι backlinks, η υγεία SEO GREECE, η ταχύτητα του ιστότοπου και το σχήμα. Και ποτέ μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε μερικά από τα εργαλεία που βασίζονται σε AI που έχουμε συστήσει για να Ευχησουμε την αυξανόμενη AI αναδυόμενη τάση που έχει συσταθεί για να πάρει σε όλη τη διαφήμιση ολόκληρο τον κόσμο στο 2019.

Αν όλα αυτά μοιάζουν με το μυαλό-να έχουν μια σοβαρή αναπνοή. Η προσπάθεια να κατανοήσετε ακόμη και τα βασικά στοιχεία του μάρκετινγκ της μηχανής αναζήτησης μπορεί να βοηθήσει την ιστοσελίδα σας να πάρει υψηλότερα απλά κλικ-με τα μέσα χρέωσης, αφοσίωση, για να μην αναφέρουμε, κατατάξεις αναζήτησης.

Advertisement